Dočasné uzavření centra BabyFit

13.03.2020 15:10

Vážení rodiče a přátele našeho spolku. Z důvodu nařízení Bezpečnostní rady státu a vyhlášení nouzového stavu v souvislosti s šířením onemocnění COVID -19 / koronavirus v České republice, je naše mateřské centrum BabyFit spolu s herničkou od 13. března (až do odvolání) pro veřejnost uzavřeno.

Vzhledem k aktuálnímu vývoji epidemiologické situace toto doporučení zcela respektujeme o totéž prosíme i vás. Pevně věříme v pozitivní obrat a brzké setkání, nejen v našich prostorách. O situaci budeme průběžně informovat zde i na našem FB profilu (Centrum Babyfit, Hernička Babyfit). Děkujeme všem za milá slova, vážíme si vaší přízně! Kolektiv BabyFit, spolek.

Informace pro kurzisty:

Kurzy zrušeny nejsou! Pouze si dáme malou pauzu ;-)(po dobu stavu nouze, 30 dní). Docházku si prodloužíme, totéž platí i o plánovaných kulturních akcích BabyFitu, které se uskuteční v jiném termínu. Těšte se!

 

Děkujeme všem za přízeňZdroj: https://ceskokrumlovsky.denik.cz/zpravy_region/stav-nouze-jak-se-dotknou-opatreni-proti-sireni-koronaviru-jihocechu-20200312.html

 

Zdroj: https://ceskokrumlovsky.denik.cz/zpravy_region/stav-nouze-jak-se-dotknou-opatreni-proti-sireni-koronaviru-jihocechu-20200312.html

Zpět